Wie komt er nog meer in de Secret Invasion serie?

  Er worden steeds meer nieuwe namen vrijgegeven voor de Disney+ en Marvel-serie Secret Invasion, die in 2022 op de streamingdienst moet verschijnen. We hebben opnieuw een nieuwe naam erbij gekregen die zich mogelijk bij de cast voegt. De nieuwe serie gaat over het moment dat de aarde is geïnfiltreerd door verschillende Skrulls en Nick Fury en Talos gaan op jacht naar de indringers die niet veel goeds beloven voor de planeet.

  Marvel

  Volgens Deadline komt Damnation acteur Killian Scott mogelijk bij de cast van Secret Invasion. In de serie zien we hoe de aarde door de Skrulls is doorgedrongen in alle aspecten van het leven.

  In Captain Marvel zagen we al veel van de Skrulls en aan het einde van Spiderman: Far From Home, zagen we wederom hoe Skrulls op de aarde hun leven leiden. In enkele comics waren de Skrulls altijd kwaadaardig, alleen hebben we dit nooit meegemaakt in de films en series, dus mogelijk komt daar nu verschil in.

  Andere grote namen voor Secret Invasion

  De serie wordt geleidt door Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos. Niet alleen die acteurs werken nu aan de serie maar ook Game of Thrones-ster Emilia Clarke is gecast, samen met Olivia Colman en Kingsley Ben-Adir. Wie er nog meer in de serie terecht komen is nog niet duidelijk, maar tot nu toe lijkt het een erg veelbelovende cast te worden met een verhaal dat perfect past bij de stripboeken.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.