Westworld en andere HBO Max series krijgen een nieuw thuis

News
zondag, 18 december 2022 om 12:30
westworld seizoen 4 1f1656923520
Deze week kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Westworld van HBO Max verwijderd wordt. Daar bleef het niet bij: ook The Nevers en Minx staan op het lijstje. Warner Bros. Discovery laat nu weten waar sommige van deze series straks te zien gaan zijn.
Warner Bros. Discovery heeft grote plannen voor HBO Max en Discovery Plus. De streamingdiensten moeten samengevoegd worden tot één streamingdienst, wat betekent dat er een hoop veranderd wordt. Zo werd er eerder dit jaar al een hele lijst aan titels verwijderd van HBO Max en worden er deze maand nog een aantal titels aan toegevoegd, zoals Gordita Chronicles, Westworld, The Nevers en Minx.
De beslissing om series te verwijderen nadat ze gecanceld zijn leidde tot veel verbazing en vragen: krijgen deze series een nieuw thuis? Voor sommigen is het antwoord ja. Warner Bros. Discovery laat weten een deal gesloten te hebben met derde partijen om een aantal titels naar FAST-diensten te brengen zoals Freevee en Roku. FAST staat voor ‘free, ad-supported streaming TV’, oftewel gratis streaming met reclame.

Deze HBO Max series vertrekken naar een FAST-dienst

In de komende dagen worden de volgende titels van HBO Max verwijderd:
  • Westworld
  • The Nevers
  • Raised by Wolves
  • FBoy Island
  • Legendary
  • Finding Magic Mike
  • Head of the Class
  • The Time Traveller’s Wife
Deze series verhuizen dus naar FAST-diensten. Dit is een tijdelijke oplossing, want Warner Bros. Discovery laat ook weten volgend jaar een eigen FAST-dienst aan te bieden.
Gordita Chronicles en Minx ontbreken uit dit lijstje. De showrunner van Gordita Chronicles liet eerder wel al weten op zoek te zijn naar een nieuw thuis voor de serie. Ook acteur Jake Johnson uit Minx laat weten dat de serie, ondanks dat HBO Max de stekker eruit trok voordat het filmen van seizoen 2 afgerond was, bijna klaar is met filmen en op zoek is naar een nieuw platform.

Populair Nieuws