The Umbrella Academy seizoen 4 wordt flink wat korter

News
zondag, 18 december 2022 om 12:00
the umbrella academyf1633085990
Eerder dit jaar werd aangekondigd dat seizoen vier het laatste seizoen van Netflix’ geliefde The Umbrella Academy is. Als dat niet erg genoeg is voor fans, deelt showrunner Steve Blackman nog meer ‘slecht’ nieuws: seizoen 4 wordt een stuk korter dan de vorige seizoenen.
Steve Blackman reageerde op Twitter op een fan die diens ongeloof en ongenoegen uitte over een mogelijk korter seizoen van The Umbrella Academy. ‘’Het is waar,’’ schrijft Blackman, maar volgens de showrunner gaan fans de zes afleveringen geweldig vinden. Ook reageerde hij op een andere tweet die het nieuws deelde met: ‘’Zes geweldige afleveringen!’’
Dit is een stuk korter dan de vorige seizoenen: seizoen 1 tot en met 3 bestonden allen uit tien afleveringen van tussen de 40 en 60 minuten. Of het kortere seizoen 4 langere afleveringen heeft of niet is nog niet bekend.

Waar gaat The Umbrella Academy over?

Netflix’ The Umbrella Academy is gebaseerd op de gelijknamige stripboeken van Gerard Way (My Chemical Romance) en volgt een team van geadopteerde broers en zussen met superkrachten genaamd The Umbrella Academy. De geadopteerde vader van de kinderen, Sir Reginald Hargreeves, zet ze aan het werk om misdaad te bestrijden.
Het eerste seizoen van The Umbrella Academy was een van de meest gestreamde series van 2019. Alle drie de seizoenen werden door zowel critici als fans goed ontvangen. Ook werd de serie vorig jaar zes keer genomineerd voor de Emmy’s.