HBO Max gaat enorm veel Originals verwijderen

News
donderdag, 18 augustus 2022 om 14:00
hbo maxf1650354911
De streamingdienst HBO Max is er nog maar net, maar er staat veel verandering voor de deur. De dienst gaat namelijk samen met Discovery+ en daarom gaat er veel content van HBO Max af. Er verdwijnen maar liefst twintig HBO Max Originals.
Sinds Warner Bros. Discovery onlangs haar kwartaalcijfers presenteerde is er veel te doen om HBO Max. Intern gaat er veel veranderen, wat uiteindelijk uit zal draaien op het verdwijnen van de dienst. Daarbij gaat ook de nodige content verdwijnen, meldt Variety.
Een vertegenwoordiger van HBO Max bevestigt dat zowel HBO Max als Discovery+ de nodige content verwijderen in de aanloop naar de fusie van de diensten. De vertegenwoordiger verklaart dat er veranderingen komen voor het aanbod van beide platforms. Het verwijderen van content is daar onderdeel van. Wat voor andere veranderingen er komen is nog enigszins onduidelijk.
De series gaan al deze week verdwijnen, al is niet bevestigd of het aanbod in Nederland op precies dezelfde manier zal veranderen. Het goede nieuws is dat het duidelijk lijkt te gaan om films en series die weinig bekeken worden. Wie middenin Succession of Euphoria zit hoeft zich geen zorgen te maken.

Hoe gaat HBO Max nog meer veranderen?

De nieuwe streamingdienst van Warner Bros. Discovery lanceert volgend jaar. Het zal dus nog wel even duren voordat we de volledige details krijgen over de plannen. Er is een ontslagronde bij HBO Max en het hele DCEU ligt op de schop, dus voorlopig lijkt de HBO-kant een stuk meer te moeten veranderen dan de Discovery-kant.

Populair Nieuws