Warner Bros. wil geen verlies lijden met geannuleerde film

News
maandag, 11 december 2023 om 18:00
coyote vs acmef1702051982
Momenteel wordt er behoorlijk geboden tussen streamingdiensten voor de Coyote vs. Acme film. Warner Bros. wil geen verlies lijden met de geannuleerde film en vraagt daarom behoorlijk wat geld voor de rechten.
Momenteel zijn Netflix en Paramount als eerste in de running om de rechten van de film over te nemen. Ook Amazon en Apple hebben concrete interesse voor de rechten van de film getoond. Deze bedrijven hebben echter nog geen officieel bod uitgebracht voor de Coyote vs. Acme film. Paramount zou zelfs aangegeven de film te willen laten draaien in de bioscopen.

Frappante trend van Warner Bros.

Eerder heeft Warner Bros. al de volledig afgemaakte Batgirl en ook de film genaamd Scoob opzij geschoven om de films af te schrijven voor de belasting. De bedoeling was dat deze film hetzelfde lot zou moeten begaan maar ongelooflijke backlash van fans en de mensen achter het project betekenen dat Warner Bros. nu besluit de film te verkopen aan hevige concurrenten.
Daarvoor vraagt het wel een behoorlijke prijs. Warner Bros. wil namelijk minimaal 70 miljoen dollar voor het project krijgen, dat is namelijk het budget dat nu al in de film is gestoken. Coyote vs. Acme combineert live-action met animatie en heeft John Cena in de hoofdrol.
Disney volgde de opmerkelijke trend van Warner Bros. later ook op door een afgemaakte film te verkopen aan naaste filmstudio’s. De film The Bikeriders, met onder anderen Tom Hardy en Austin Butler in de hoofdrol, is momenteel ook op zoek naar een nieuwe distributeur.