Geliefd personage keert terug in Deadpool 3

News
dinsdag, 12 december 2023 om 8:00
once upon a deadpool 142296f1702369479
Vanessa (het liefje van het de gelijknamige antiheld) zal terugkeren in de derde Deadpool film. Met de introductie van de Multiverse is het makkelijker geworden om eerder overleden personages terug te laten keren.
Het personage overleed aan het begin van de tweede Deadpool film maar in de post-credits scène van de film kwam er een wending waarbij Vanessa werd teruggebracht door enkele tijdmanipulaties.
Dit is de eerste 17+ film (rated R) in het MCU sinds Blade 3 (een film voor het MCU) helemaal terug in 2004. Nu 20 jaar na dato is het tijd dat de MCU weer een erg gedurfde film weet te maken.

Bekende gezichten

Vanessa is niet het enige personage dat terug zal keren, ook meerdere personages uit de eerdere Deadpool films zullen terugkeren. Zelfs Elektra uit de Daredevil film van 2003 en Sabretooth van de X-men films en uiteraard Hugh Jackman in zijn legendarische vertolking van Wolverine (ditmaal in zijn gele kostuum van de comics) mogen hun opwachting maken in deze film.
Wie niet zal terugkeren is het personage Domino en er is ook nog geen officieel nieuws over een terugkeer van het personage Cable (gespeeld door acteur Josh Brolin, ook verantwoordelijk voor de vertolking van superslechterik Thanos)

Copycat

In de comics neemt Vanessa het alter ego van de superheldin Copycat aan. Deze held onderscheidt zich met haar kracht om andere superhelden hun krachten na te apen. Het zou interessant zijn als de film deze kant opgaat met zijn premisse.
In april werd er al gehint naar Baccarins terugkeer naar de Deadpool-franchise, maar Marvel Studios had het nieuws nog niet bevestigd. Baccarin heeft het nu open over haar herneming van de rol, waarmee alle twijfels werden weggenomen. "Ik heb mijn opnames al afgerond, ik denk dat de opnames weer doorgaan na de staking, en ik denk dat het behoorlijk goed gaat worden! Ik denk dat fans een leuke verrassing te wachten staat," zei de actrice in gesprek met Screen Rant.