Mortal Kombat film krijgt mogelijk vervolg en spin-offs

News
donderdag, 16 september 2021 om 15:00
mileena mortal kombatf1631788107
De nieuwe Mortal Kombat-reboot deed het enorm goed voor producent Warner Bros. Het is een van de meeste bekeken films op streamingdienst HBO Max en daarom kijkt Warner Bros. naar spin-offs en een vervolg voor de film.
Na het succes van Mortal Kombat krijgen we dus te horen dat er mogelijke spin-offs komen en ook een vervolg op deze Mortal Kombat film zit er dik in. Warner Bros. kijkt namelijk naar de mogelijkheid om andere delen in het Mortal Kombat universum te ontwikkelen. Dat meldt Variety.
Of de spin offs en film vervolgen er echt komen staat niet zwart op wit vast, maar afgaand op het nieuws dat Warner Bros ons voorschotelt moet er wel iets gaande zijn waar we naar uit kunnen kijken.

Waar zal Mortal Kombat 2 over gaan?

Mortal Kombat eindigt erg open, het is alsof er al een deel twee op de planning stond. Er wordt gedacht aan een film met Johnny Cage en we kunnen verwachten dat we eindelijk een toernooi te zien krijgen. Op dit tweede punt kwam namelijk de meeste kritiek: er kwam geen toernooi. We verwachten dat dit in het volgende deel dus goed gemaakt zal worden. Het is niet bevestigd, maar waarschijnlijk kunnen we de gezichten van Baraka, Kitana en Shao Khan voorbij zien komen.
Om van de film te genieten moet je wel een grote fan van het spel zijn. Veel karakters die in de game zitten, komen in de film ook voorbij. Op IMDb krijgt de film een 6.1, wat niet ontzettend hoog is. Desondanks zitten veel mensen toch op een vervolg te wachten.