Releasedatum Moon Knight onthuld in nieuwe trailer

News
dinsdag, 18 januari 2022 om 12:00
moon knightf1642502016
Marvel heeft een gloednieuwe trailer onthuld van haar serie Moon Knight. Daarnaast is bekendgemaakt wanneer de serie te zien zal zijn op Disney+.
Na de eerste teaser van Moon Knight die afgelopen week te zien was, heeft Marvel nu de eerste volledige trailer gedeeld van de nieuwe serie. De trailer werd samen met de releasedatum onthuld tijdens de Arizona Cardinals en Los Angeles Rams Wild Card-game. De serie zal vanaf 30 maart 2022 te zien zijn op Disney+.
De trailer volgt Marc Spector (Oscar Isaac), een man die soms denkt dat hij een andere man is genaamd Steven. Hij heeft een dissociatieve persoonlijkheidsstoornis en kan daarnaast ook niet het verschil zien tussen het echte leven en dromen. We zien hem hiermee worstelen en zichzelf zelfs vastbinden aan bed en wakker worden zonder te beseffen wat hij allemaal heeft gedaan. Naarmate de trailer vordert zien we Spector ‘de chaos omarmen’ en hoe hij Moon Knight wordt, terwijl hij iemand verslaat in een badkamer.
Daarnaast krijgen we ook een eerste blik op Arthur Harrow gespeeld door Ethan Hawke, een sekteleider waarvan wordt gezegd dat hij is geïnspireerd op David Koresh, een zelfbenoemde leider van de Branch Davidians. Voorheen was nog onbekend wie Hawke speelde in de serie, maar nu is dus onthuld dat hij Harrow zal spelen.

Moon Knight poster onthuld

Naast de trailer heeft Marvel ook een nieuwe poster uitgebracht voor Moon Knight. Op de poster zie je een close-up van een arm van Moon Knight, met een maanvormig wapen die bekend staat als een Crescent Dart.

Populair Nieuws