Vrouw van Obi-Wan Kenobi verschijnt in nieuwe Star Wars-serie

News
donderdag, 19 mei 2022 om 9:00
Het Star Wars-universum wordt binnenkort nog meer uitgebreid met een nieuwe serie over Ahsoka. Ewan McGregor, die Obi-Wan Kenobi speelt, heeft nu bevestigd dat zijn vrouw in de show zal spelen.
Eén van de bekendste gezichten in Star Wars is ongetwijfeld Ewan McGregor. De Schotse acteur heeft de rol van Obi-Wan Kenobi vertolkt tussen 1999 en 2005 in de prequel trilogy en zal binnenkort terugkeren voor de rol in de gelijknamige Disney+-serie. Ook tussen de films en series door is McGregor vaak voor de camera verschenen om over Star Wars te praten.
Het huishouden van de McGregors krijgt er binnenkort alleen nog een Star Wars-personage bij. In een interview met Vanity Fair, heeft de Obi-Wan Kenobi acteur namelijk laten weten dat zijn vrouw, Mary Elizabeth Winstead, een rol heeft in de serie over Ahsoka.

Waar gaat de Star Wars-serie met Ahsoka over?

Wat we gaan zien in de nieuwe show in het Star Wars-universum is momenteel nog vrij onbekend. Het lijkt erop dat Grand Admiral Thrawn, waar al referenties naar zijn gemaakt in The Mandalorian, de villain zal gaan spelen in de serie, maar dat is nog niet bevestigd door Disney.
Welke rol Mary Elizabeth Winstead zal gaan spelen is ook nog niet bekend, evenals wanneer de show uitgezonden gaat worden op Disney+. Eerst zal dus nog Obi-Wan Kenobi verschijnen, gevolgd door een serie over Cassian Andor en het derde seizoen van The Mandalorian.