‘Star Wars: Ahsoka krijgt nieuwe schurk’

News
maandag, 20 december 2021 om 14:00
the mandalorian ahsokaf1628766006
Er is een grote kans dat Grand Admiral Thrawn in de Star Wars-serie Ahsoka zal verschijnen. Hoewel het nog niet officieel is bevestigd, zijn er mogelijk wel al details onthuld over de slechterik.
De Star Wars-serie Ahsoka is een spin-off van The Mandalorian, waarin het personage Ahsoka Tano haar live-action debuut maakte. In The Mandalorian hoorden we dat ze op jacht is naar Grand Admiral Thrawn, waardoor de kans wel erg groot is dat ze op hem gaat jagen in haar eigen serie.
Daarnaast heeft The Illuminerdi wat details weten te bemachtigen over de serie en vooral overal de rol van Thrawn. Volgens The Illuminerdi zou er staan dat Grand Admiral Thrawn 'zonder twijfel de meest slimme en calculerende volgeling van de Keizer' is. Verder staat er in de omschrijving dat hij een hoofdpersonage zal zijn voor de serie.
Thrawn is een Grand Admiral binnen de Galactic Empire. Hij staat bekend vanwege zijn intelligentie en zijn sterk en tactische inzicht. Hij is te herkennen aan zijn opvallende blauwe huid en rode ogen.

Rosario Dawson keert terug als Ahsoka

De aankomende live-action serie werd vorig jaar voor het eerst aangekondigd. Rosario Dawson zal weer terugkeren om de rol van Ahsoka op zich te nemen. De Disney+-serie is geschreven door Dave Filoni en geproduceerd door Filoni samen met Jon Favreau.
Star Wars: Ahsoka zal naar verluidt volgend jaar beginnen met de opnames, dus we komen er mogelijk snel achter of Thrawn te zien zal zijn in de nieuwe Star Wars-serie. Wanneer de serie uitkomt, is nog niet bekend.