Ms. Marvel en Star Wars: Andor komen in 2022 naar Disney+

News
donderdag, 11 november 2021 om 13:30
disney plus logof1628271403
Er is een releaseperiode bekendgemaakt voor Ms. Marvel en Star Wars: Andor. De titels zullen in het vierde kwartaal van 2022 op Disney+ verschijnen. Een datum is nog niet vastgesteld.
Tijdens de Disney+ Day hebben we al een paar vroege aankondigingen gekregen van Disney. Ms. Marvel en Star Wars: Andor kregen allebei een releaseperiode, maar het zal voor fans helaas nog wel even duren voordat ze uitkomen. Christine McCarthy, CFO van Disney, vertelt namelijk dat deze titels pas in 2022 zullen verschijnen.
De titels zullen waarschijnlijk in het vierde kwartaal van 2022 online komen samen met meer content. Verder komt er ook nog een live-action versie van de Disney-film Pinocchio. Deze zal ook in het vierde kwartaal verschijnen.

Ms. Marvel release stond eerder gepland

Ms. Marvel stond eerder al gepland om eind dit jaar uit te komen. De Marvel serie is gebaseerd op het personage Ms. Marvel en zal ook te zien zijn in het tweede deel van Captain Marvel (genaamd The Marvels). Daarin is de heldin samen met Carol Danvers/Captain Marvel gespeeld door Brie Larson en Monica Rambeau gespeeld door Teyonah Parris te zien.
Star Wars: Andor stond altijd al gepland om in 2022 uit te komen, maar had nog geen vaste releasedatum. Het lijkt er nu dus wel op dat de releaseperiode iets specifieker is geworden. In Star Wars: Andor zal Diego Luna de rol van Cassian Andor op zich nemen die we eerder zagen in Rogue One: A Star Wars Story.

Populair Nieuws