Final Fantasy 7 Remake 2 nieuws eindelijk op komst?

News
woensdag, 18 mei 2022 om 17:30
final fantasy 7 remake intergrade 1440x810f1614677074
Veel mensen kijken nu al jaren uit naar het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake. Dat wachten zou zomaar eens bijna voorbij kunnen zijn. De regisseur van de game zegt namelijk dat er volgende maand allerlei aankondiging rondom het jubileum van Final Fantasy 7 zullen zijn.
De originele Final Fantasy 7 is 25 jaar oud, uitgaande van de Japanse release. Om dat te vieren gaat Square Enix het nodige aankondigen. Dat vertelde Tetsuya Nomura, de regisseur van Final Fantasy 7 Remake, tijdens een livestream in het teken van een mobile spin-off van de beroemde RPG (via RPGSite).

Krijgen we informatie over Final Fantasy 7 Remake?

Het is nog onzeker of er ook echt nieuws over Final Fantasy 7 Remake gebracht gaat worden. De titel is niet expliciet genoemd en er zijn andere FF7-gerelateerde projecten waarover informatie gebracht kan worden. Het zou zomaar kunnen dat de remake niet genoemd wordt tijdens de jubileumvieringen.
Wel is al eerder aangegeven dat de ontwikkelaars van de remake het tweede deel graag dit jaar zouden aankondigen. Dat zou ook moeten kunnen, aangezien het vervolg van de remake sinds 2020 in ontwikkeling is. Overigens lijkt het ook mogelijk dat er binnenkort Final Fantasy 16 nieuws gaat komen.