Call of Duty Warzone en Vanguard krijgen een kerstevent

News
dinsdag, 14 december 2021 om 14:30
call of duty warzone kerstf1639483387
Er komt een kerstevent naar Call of Duty: Vanguard en Call of Duty: Warzone. Tijdens het event kunnen spelers aan de slag met nieuwe modi, kunnen ze nieuwe skins vrijspelen en krijgen de maps een nieuw decor, speciaal voor Kerstmis.
Op 17 december gaat het event genaamd Festive Horror van start, vanaf dan zijn er nieuwe modi en allemaal unieke beloningen. De evenementen in-game zorgen ervoor dat je alvast helemaal in de kerstsfeer komt. In het hoofdevenement zijn dertien unieke kerst items beschikbaar, deze unlock je door verschillende uitdagingen te voltooien. In de trailer voor het event zijn allemaal leuke skins te zien.
Call of Duty Vanguard krijgt er ook een nieuwe game modus bij: Armageddon. Het doel is om een bepaalde zone zo lang mogelijk te verdedigen en zo veel mogelijk care packages veilig te stellen. Het lijkt een beetje op Capture the Point of Drop Zone. Een leuke toevoeging: de care packages zijn leuk versierd en lijken op kerstcadeautjes. Als kers op de taart is de multiplayer van Vanguard vanaf aanstaande donderdag tot volgende week dinsdag helemaal gratis om te spelen.

Hoe zit het met Call of Duty Warzone?

Niet alleen de Call of Duty Vanguard mappen worden aangepakt, ook de Call of Duty Warzone map Caldera krijgt een feestelijke make-over. Op het hele eiland zijn bijvoorbeeld kerstbomen te vinden, wanneer je voor een bepaalde tijd naast de kerstboom staat, word je beloond met legendarische wapens. Houd trouwens niet alleen voor 17 december een oog open, want de 16de begint namelijk een sale in de Vanguard shop. Op 14 december begint deze sale ook al in Call of Duty Warzone.

Populair Nieuws

Laatste Reacties