Nieuwe Call of Duty Warzone map eindelijk onthuld

News
woensdag, 01 december 2021 om 11:00
call of duty warzone explosion calderaf1638351839
Activision heeft een nieuwe map onthuld voor Call of Duty: Warzone. De map heet Caldera en zal vanaf 8 december gelanceerd worden voor de battle royale game.
Activision heeft een hoop nieuwe details gedeeld over de nieuwe map in Call of Duty: Warzone. De map heet Caldera en zal de huidige Warzone-map Verdansk vervangen. Het is al een tijdje bekend dat spelers afscheid moeten nemen van de Verdansk-map. De map ging ruim een jaar mee, dus het is ook wel tijd voor verandering in de game.
De nieuwe map lijkt ongeveer even groot te zijn als Verdansk. Op de gedeelde afbeelding zie je verschillende nummers staan met bezienswaardigheden. Zo heb je de 'Arsenal', 'Peak' en 'Airfield'. Caldera bevat in totaal vijftien verschillende bezienswaardigheden. De map speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Stille Oceaan. Dus je kan veel WWII-iconografie verwachten.

Vroege toegang tot nieuwe Warzone map

Spelers die Call of Duty Vanguard bezitten krijgen op 8 december toegang tot de Cladera-map. Spelers die Vanguard niet bezitten krijgen 24 uur later toegang tot de map en worden in de tussentijd gedropt op een kleiner Rebirth Island. Als iedereen toegang heeft tot Caldera, zal Rebirth Island voor een onbepaalde tijd worden uitgeschakeld, maar zal volgens Activision later terugkeren.
De nieuwe map wordt onthuld samen met 40 nieuwe wapens, waarvan 36 uit Vanguard komen. De Vanguard-wapens kunnen spelers alleen vinden op de map. Daarnaast wordt de snelheid en straal van de dodelijke cirkels door Activision aangepast, zodat je rekening kan houden met luchtgevechten.