‘VR-bril Apple gaat 6500 euro kosten’

News
vrijdag, 22 januari 2021 om 14:30
pexels andrea piacquadio 834949f1611304084
Met een beetje mazzel kunnen we de komende periode een hoop nieuwe Appleproducten verwachten. Zo verwachten we binnenkort de iPhone 13 en een nieuwe iPad Pro. Maar achter de schermen is Apple ook druk bezig met een opvouwbare iPhone en een elektrische auto. Als kers op de taart lijkt Apple nu ook nog eens met een VR bril te komen, al zit hier wel een behoorlijk prijskaartje aan.

Wat mag het kosten?

Apple komt over het algemeen met kwalitatief goede producten en sommige mensen zijn mede daarom ook helemaal idolaat van Apple. Aan de andere kant staat wel dat Apple-producten vaak prijzig zijn. Soms is dit terecht, maar soms is die prijs ook wel erg over de top.

Een Apple AR-bril voor de consument

De Amerikaanse website Bloomberg meldt nu dat Apple binnenkort komt met een VR-bril komt voor appmakers en later nog met een AR-bril voor de consument. De AR-bril komt dus op de markt voor de consument, maar de consument zal hier nog wel even op moeten wachten. De ontwikkeling hiervan zit nog in een vroeg stadium en de bril komt naar verwachting pas rond 2023 op de markt.
apple 1839363 1920f1612952324

Een auto of een Applebril?

De AR-bril kunnen we daarentegen binnenkort al verwachten. Deze is vooral bedoeld voor appontwikkelaars. Nu kun je de bril als consument natuurlijk wel gewoon aanschaffen, maar daarvoor moet je wel diep in de buidel tasten. VR-brillen staan nu vaak te koop vanaf ongeveer 250 tot ongeveer 1000 euro. Een aardig bedrag, maar dat is nog te behappen. De bril van Apple moet iets meer gaan kosten, namelijk 6500 euro. Ter vergelijking: hier kun je ook een leuke tweedehandsauto van kopen of uitgebreid van op vakantie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties