‘Voormalig Spider-Man acteur verschijnt in Doctor Strange 2’

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 18:30
doctor strangef1643108642
Er gaan veel geruchten rond over welke personages er zullen verschijnen in Doctor Strange 2. Nu gaan er geruchten rond dat een voormalig Spider-Man acteur te zien zal zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Naar verluidt zou Doctor Strange in the Multiverse of Madness behoorlijk wat reshoots moeten ondergaan, om zo extra cameo’s toe te voegen. Nu lijkt het erop dat niemand minder dan Tobey Maguire te zien zal zijn in de film.
Dit gerucht is ontstaan door een foto van actrice Mariana Torres. Zij is de stem van Wanda Maximoff, oftewel Scarlet Witch in de Portugees ingesproken films van Marvel. Op haar Instagram-story deelde ze een foto samen met Manolo Rey, die de Portugese stem inspreekt van Tobey Maguire.
Bij de foto schreef de actrice: “Goede dingen zijn op komst.” Daarnaast zal ook Sam Raimi de regisseur zijn van de film. Hij was ook de regisseur van de Spider-Man films met Maguire in de hoofdrol.
Eerder waren er al geruchten dat we Maguire’s Spider-Man te zien zouden krijgen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en het daarin zal opnemen tegen Scarlet Witch.

Zit Shang-Chi in Doctor Strange 2?

Naast Tobey Maguire werd er ook gedacht dat Shang-Chi (Siu Liu) in Doctor Strange 2 te zien zal zijn. In een interview met GQ vertelt hij daarentegen dat hij niet zal spelen in het tweede deel van Doctor Strange. Maar de acteur zegt dit niet met volle overtuiging. Het is dus alsnog mogelijk dat Shang-Chi in de nieuwe Marvel-film zal verschijnen.