Shang-Chi volgens acteur niet te zien in Doctor Strange 2

News
dinsdag, 28 december 2021 om 12:30
doctor strangef1643108642
Volgens Simu Liu, de acteur die Shang-Chi speelt in het Marvel universum, zal zijn personage niet te zien zijn in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Dit zegt hij in een video van GQ waarin hij antwoord geeft op verschillende vragen op het internet.
Niet alleen voor de release van Spider-Man No Way Home gingen er geruchten rond over of er bepaalde personages te zien zullen zijn in de Spider-Man film. Ook voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaan er geruchten rond over personages die in de film te zien zijn, waaronder Shang-Chi.

Acteur ontkent crossover van Shang-Chi

In een video waarin Liu op het internet zoekt en vragen beantwoordt, komt hij op een gegeven moment bij een vraag terecht over of hij te zien zal zijn als Shang-Chi in het aankomende tweede deel van Doctor Strange.
Hoewel hij ontkent laat hij duidelijk merken dat het niet echt een nee is. Het is dus goed mogelijk dat we Shang-Chi alsnog zien, maar Liu er voorlopig niets over mag zeggen.
Gezien de crossovers in Spider-Man No Way Home is zeker duidelijk geworden dat acteurs geen geloofwaardige bron zijn in of ze wel of niet te zien zijn in de film. We zullen dus nog moeten afwachten of Shang-Chi en Doctor Strange elkaar tegenkomen in de film, maar gezien het verhaal van het tweede deel zou een crossover met Shang-Chi wel passen in de film.