Pathé app heeft wachtrij door massale aankoop bioscoopkaartjes

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 19:00
spider man 1f1651349971
De film Spider-Man: No Way Home zal vanaf morgen eindelijk weer te zien zijn in de bioscoop. Veel mensen willen de film zien, waardoor de Pathé app inmiddels een wachtrij heeft gekregen.
Het wachten is eindelijk voorbij, vanaf morgen kunnen we namelijk weer naar de bioscoop. Er worden massaal kaartjes verkocht voor Spider-Man: No way Home, waardoor liefhebbers wel even geduld moeten hebben.
Doordat veel fans van Spider-Man deze film willen zien, heeft Pathé namelijk inmiddels een wachtrij voor de film. Als je een bioscoop en tijd uitkiest bij Pathé, kom je kort daarna in een wachtrij terecht. Hoelang de wachtrij duurt verschilt per locatie en tijd. Zodra je uit de wachtrij bent, heb je tien minuten de tijd om je tickets te bestellen.
Spider-Man: No Way Home is de derde Spider-Man-film met Tom Holland in de hoofdrol. De verwachtingen rond de film zijn hoog. Dit komt omdat acteurs als Willem Dafoe, Jamie Foxx, en Alfred Molina weer terugkeren als de slechteriken Green Goblin. Electro en Doctor Octopus. Verder zal ook Doctor Strange te zien zijn in deze Marvel-film.

Spider-Man: No Way Home verbreekt meerdere records

Spider-Man: No Way Home heeft international al meerdere box office records verbroken. De film heeft dan ook al meer dan 1,69 miljard dollar opgebracht en is hiermee de eerste film met meer dan een miljard dollar opbrengt sinds de coronapandemie. De Spidey-film is de meest bezochte film van 2021 en staat momenteel op de zesde plaats van meest winstgevende films ooit wereldwijd.
De Marvel-film zal vanaf woensdag te zien zijn in maar liefst 120 verschillende bioscopen. Spider-Man: No Way Home zal draaien in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.