Slecht nieuws voor Scarlet Witch in Doctor Strange 2?

News
maandag, 27 december 2021 om 13:30
wanda scarlet witchf1615368941
Scarlet Witch gaat mogelijk het duistere pad gaat bewandelen. Dat blijkt uit een detail uit de teaser trailer van Doctor Strange 2.
Afgelopen week is de teaser trailer onthuld voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. De trailer belooft veel chaos, met een alternatieve versie van Dr. Strange, een gigantisch monster en het debuut van America Chavez. Nu is er een klein detail opgevangen wat mogelijk slecht nieuw betekent voor het personage Scarlet Witch.
Als je goed kijkt naar de scène waarin Wanda mediteert met een cirkel kaarsen om zich heen, zie je dat de toppen zwart gekleurd zijn. De laatste keer dat we een heks zagen met zwart gekleurde vingers, was dat niemand minder dan Agatha Harkness. Agatha was voor het eerst te zien in de serie WandaVision, waarin ze zich voordoet als een nieuwsgierige buurvrouw van Scarlet Witch.
Dit zal mogelijk een aanwijzing kunnen zijn dat Wanda op het punt staat om een slechte keuze te maken en in de voetsporen van Agatha zal treden. Het kan ook zo zijn dat haar onderzoek naar de Darkhold haar naar een nieuwe vorm van magie heeft geleid.

Nieuwe poster Doctor Strange 2

Naast de trailer is ook de eerste poster gedeeld van Doctor Strange 2. Op de poster zien we Wanda (Elizabeth Olsen) en Dr. Strange (Benedict Cumberbatch). Verder staat er dat we de film kunnen verwachten op 6 mei 2022. Nog even wachten op de release van de nieuwe Marvel-film dus.