Doctor Strange 2 krijgt uitgebreide reshoots

News
maandag, 15 november 2021 om 8:00
doctor strangef1643108642
Doctor Strange in the Multiverse of Madness ondergaat zeker zes weken aan reshoots. Dat vertellen anonieme bronnen aan The Hollywood Reporter. De reshoots zouden geen ingrijpende gevolgen hebben voor het verhaal van Doctor Strange 2.
In de komende zes weken worden er reshoots gedraaid voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch is in ieder geval weer op de set, maar het is onduidelijk welke andere acteurs bij de reshoots betrokken zijn.
De reshoots lijken vooral een inhaalslag op verloren tijd bij de aanvankelijke shoot. Er zouden destijds problemen zijn geweest met de beschikbaarheid van één of meerdere acteurs. Daarnaast hebben de opnames begin dit jaar stilgelegen in verband met de pandemie. Om die redenen zijn er geplande beelden aanvankelijk niet opgenomen, die in de komende weken alsnog worden gedraaid.

Reshoots Doctor Strange 2 niet zorgwekkend

Hoewel één van de bronnen van The Hollywood Reporter opmerkt dat zes weken genoeg is om een hele nieuwe film op te nemen, lijken de meesten zich geen zorgen te maken. Vrijwel alle Marvel-films hebben — deels vanwege de vele onderlinge connecties — uitgebreide reshoots nodig. Bovendien zouden er verschillende MCU-films zijn waarvoor grotere reshoots hebben plaatsgevonden.
Het wordt benadrukt dat het verhaal van de film niet ingrijpend wordt aangepast. Regisseur Sam Raimi en schrijver Michael Waldron zijn ook nog steeds aan boord. De stemming bij cast en crew zou bovendien opgewekt zijn.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness staat momenteel gepland voor release in mei 2022.