Scoor hier nu de nieuwe Tears of the Kingdom amiibo!

News
vrijdag, 13 oktober 2023 om 12:00
zelda tears of the kingdom artf1663164801
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is de grootste release van Nintendo dit jaar en daar horen natuurlijk ook toffe amiibo bij. Je kan nu alvast twee nieuwe amiibo van de game pre-orderen!
Ondanks dat ze niet meer zo groot worden aangekondigd als aan het begin, zijn amiibo nog steeds zeer populaire accessoires voor Nintendo-spelers. De figurines zorgen geregeld ook voor handige bonussen in games. In The Legend of Zelda: Breath of the Wild kan je met amiibo bijvoorbeeld kistjes tevoorschijn toveren met wapens, items en zelfs unieke outfits.
Nintendo heeft die strategie doorgezet met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Het is handig om elke dag even de amiibo op de scanner te leggen en Link te trakteren op een kist vol mooie goodies. Zo geven de kisten ook een hogere kans op wapens die niet helemaal weggeroest zijn.
De nieuwe amiibo van Ganondorf en Zelda geven daarnaast ook een andere bonus. Met de amiibo speel je namelijk nieuwe zeilen vrij waarmee je door de lucht kan zweven in Tears of the Kingdom. Aangezien je flink wat tijd doorbrengt in de lucht tijdens het avontuur, is het natuurlijk wel fijn dat je naar een mooi doek kan staren.

Release nieuwe amiibo nabij

Als je de nieuwe beeldjes in huis wil halen, dan moet je nog even geduld hebben. Op 3 november verschijnen de Tears of the Kingdom-beeldjes van Ganondorf en Zelda namelijk. Wil je ze niet mislopen of er meteen op dag één mee aan de slag gaan, dan kan je ze nu wel alvast pre-orderen bij Nedgame. Sla dus nu je slag!