Marvel’s Spider-Man 2 map is dubbel zo groot als de eerste game

News
vrijdag, 02 juni 2023 om 10:00
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Spider-Man woont en werkt doorgaans in New York en net als de vorige game speelt Marvel’s Spider-Man 2 zich daar ook af. Maar spelers hoeven zich geen zorgen te maken dat er niets nieuws te ontdekken is in de game. De map van Marvel’s Spider-Man 2 is twee keer zo groot als die van de vorige delen.
Aan gebouwen slingeren is Spider-Mans hele ding, dus het is niet onlogisch dat hij goed tot zijn recht komt in New York. Ook de keuze om de map van Marvel’s Spider-Man op Manhattan te baseren is begrijpelijk, gezien er daar veel wolkenkrabbers staan. Maar Marvel’s Spider-Man 2 vraagt gelukkig niet van je om alleen Manhattan opnieuw te ontdekken.
In de gameplay demonstratie in de PlayStation Showcase was al te zien dat je dit keer ook in laagbouw woonwijken terechtkomt. Al met al is de map van de game ongeveer twee keer zo groot als de map in het eerste deel en Spider-Man Miles Morales, zo vertelt creative director Bryan Intihar aan Famitsu (via Gematsu). Naast Manhattan zijn Brooklyn en Queens dit keer onderdeel van de game.
Intihar verwacht dat spelers deze wijken anders gaan ervaren, omdat het kleinere woonwijken zijn vergeleken met Manhattan. Hij geeft ook aan dat er wat onverwachte situaties zijn in de game.

Nog bijna niets getoond van Marvel’s Spider-Man 2

Intihars uitspraken over de game komen overeen met wat Spider-Man acteur Yuri Lowenthal onlangs zei. Hij gaf aan dat spelers nog vrijwel niets hadden gezien van de game. Dit ondanks dat de PlayStation Showcase aardig wat tijd aan Spider-Man besteedde.

Populair Nieuws