Viaplay voert opnieuw een flinke prijsverhoging door

News
dinsdag, 20 juni 2023 om 17:30
viaplay met tekstf1648643997
Eerder dit jaar is Viaplay al een stuk duurder geworden, maar daar blijft het niet bij. De streamingdienst voert namelijk nu opnieuw een flinke prijsverhoging door!
Al sinds de lancering van Viaplay in Nederland is er al flink wat kritiek op de prijs van de streamingdienst. Veel abonnees hebben namelijk Viaplay genomen voor de Formule 1 en andere sporten, maar daarnaast kent de streamingdienst niet veel extreem populaire films en series. Content die bijvoorbeeld HBO Max en Disney+ wel hebben en dan ook nog eens voor een lagere prijs.
Daar kwam begin dit jaar ook nog eens een prijsverhoging bij, terwijl de streamingdienst eerder had beloofd om dat niet te doen. Door die prijsverhoging kwam een abonnement voor Viaplay op 15,99 euro per maand te liggen, evenveel als het duurste abonnement van Netflix. Veel abonnees waren dan ook niet blij met die prijsverhoging.

Prijs van Viaplay weer omhoog

En nu lijkt het erop dat de maandelijkse prijs van Viaplay nóg duurder gaat worden. Klanten hebben een bericht gehad dat de prijs van hun abonnement omhoog gaat in juli, zo valt te lezen op Twitter. De prijs zou dan omhoog gaan naar 17,99 euro per maand. Viaplay wordt door die prijsverhoging met afstand de duurste streamingdienst in Nederland! Mogelijk heeft de prijsverhoging te maken met de slechte financiële resultaten van Viaplay dit jaar.
Op de website van Viaplay is de prijsverhoging nog niet te zien. Klanten zouden nu nog een abonnement kunnen afsluiten voor 15,99 euro per maand of een jaarabonnement voor 99 euro dankzij een speciale aanbieding. Maar die prijs zal dus binnenkort worden aangepast bij de streamingdienst.

Populair Nieuws

Laatste Reacties