Viaplay tijdelijk gratis te proberen

News
vrijdag, 23 februari 2024 om 14:00
f1viaplayf1641918326
Het Formule 1 seizoen gaat bijna van start. Met een tijdelijk aanbod van Viaplay hoef je niet te betalen om de eerste race te zien. Je kunt namelijk een week lang gratis een abonnement nemen.
Het Formule 1 seizoen van 2024 staat voor de deur. Ook dit jaar heeft Viaplay nog de rechten om het uit te zenden. De streamingdienst heeft alleen een vrij hoge maandprijs, dus het kan handig zijn om eerste te kijken of hij bevalt.
Dat kan gelukkig, want wie vóór 28 februari een maandabonnement afsluit, kijkt de eerste week helemaal gratis, mits je een nieuw account gebruikt. Alleen als je het daarna door laat lopen wordt een maandprijs van 15,99 euro gerekend (over niet al te lange tijd gaat die verder omhoog). Als je het nemen van het abonnement goed timet, kun je dus het eerste raceweekend in Bahrein gratis kijken.

Viaplay heeft nu al technisce problemen

Dan moet de dienst natuurlijk wel naar behoren werken. Dat viel in het verleden vaak tegen en dit seizoen loopt ook niet vlekkeloos. Bij de testdagen van afgelopen week waren er meteen al technische problemen, waardoor veel Viaplay-abonnees helemaal niets konden zien.
Dit jaar is er daar wel een oplossing voor, want Viaplay biedt abonnees gratis toegang tot F1 TV Pro. Deze dienst, die is opgezet door de Formule 1 zelf, is doorgaans wel stabiel. Overigens is hij ondanks recente prijsverhogingen ook goedkoper dan Viaplay, maar er is geen gratis week te halen.

Populair Nieuws