Zo kan je gratis F1 TV Pro krijgen met Viaplay

News
maandag, 19 februari 2024 om 15:30
f1viaplayf1641918326
Viaplay is dit jaar een nieuwe samenwerking aangegaan met F1 TV Pro, de andere Formule 1-streamingdienst. Op deze manier kan je gratis F1 TV Pro krijgen als Viaplay-abonnee.
Sinds de komst van Viaplay in Nederland is het één van de twee manieren om naar de Formule 1 te kijken. De andere optie is F1 TV Pro, waarbij je naast ander commentaar voor de Grands Prix ook toegang krijgt tot een hele database aan oude races, analyses en interessante documentaires.
Sommige F1-fans die geen fan zijn van het commentaar bij Viaplay zijn overgestapt naar de andere streamingdienst of hebben nu twee abonnementen - als ze naast F1 ook andere dingen willen kijken op Viaplay.

Gratis account activeren

Maar vanaf nu is het niet meer nodig om een F1 TV Pro-abonnement te nemen als je een abonnee bent van Viaplay. Door een samenwerking tussen de twee partijen krijg je namelijk gratis toegang tot F1 TV Pro als Viaplay-abonnee. Leden krijgen nog een e-mail met de instructies, maar je kan nu ook alvast zelf aan de slag gaan op deze manier:
  • Ga naar f1.com/viaplay
  • Los in met je bestaande F1-account of maak een nieuwe aan
  • Klik op ‘Synchroniseer mijn account’
  • Log in met je Viaplay-account
Als je deze stappen hebt gevolgd, dan krijg je vervolgens toegang tot F1 TV Pro. Let wel op dat je een geldig Viaplay-account moet blijven houden om op de F1-streamingdienst content te kunnen kijken. Zodra je geen geldig Viaplay-account meer hebt, vervalt ook je toegang tot F1 TV Pro.

Populair Nieuws