Viaplay ook na 1 maart met korting te scoren

News
woensdag, 02 maart 2022 om 9:00
viaplay met tekstf1648643997
Goed nieuws voor iedereen die geen gebruik heeft kunnen maken van de deal van Viaplay: ook na 1 maart is de streamingdienst met korting te krijgen!
Viaplay is eindelijk in Nederland gelanceerd. Om Nederlanders te verleiden tot een abonnement bood de streamingdienst tot 28 februari een introductiekorting aan. Met deze korting kon je een jaarabonnement voor 99,99 euro afsluiten, waarmee je 68 euro bespaart op je eerste jaar.
Geen paniek als je deze korting gemist hebt: de Viaplay website geeft namelijk aan dat er nóg een korting is. Sluit je voor 31 juli een abonnement af, dan krijg je tot 1 augustus vier euro korting per maand. Wie gebruik maakt van deze deal betaalt dan 9,99 euro per maand in plaats van de reguliere prijs van 13,99 euro.

Genoeg andere kortingen voor Viaplay

Viaplay is niet de enige die een korting aanbiedt. Ook klanten van providers als KPN, Ziggo en T-Mobile kunnen de nieuwe streamingdienst met korting scoren. KPN biedt nieuwe klanten een gratis jaarabonnement aan, T-Mobile geeft vier maanden gratis weg wanneer je een nieuw vast internetabonnement afsluit en Ziggo-klanten (oud en nieuw) hoeven maar twintig euro voor de eerste vier maanden te betalen.
Bij het afsluiten van je abonnement krijg je ook de mogelijkheid om een vouchercode in te vullen. Op dit moment lijkt het erop dat er nog geen kortingsvouchers zijn voor Viaplay, maar er zijn dus genoeg andere mogelijkheden om op je abonnement te besparen.
Viaplay is dé streamingdienst voor sportliefhebbers, maar de dienst biedt ook series en films aan. Benieuwd wat je nu al kunt bekijken op Viaplay? We hebben het hier voor je op een rijtje gezet.