Viaplay krijgt er weer van langs tijdens F1 GP van Hongarije

News
maandag, 24 juli 2023 om 12:30
f1viaplayf1641918326
De GP van Hongarije was dit jaar niet zo spectaculair als de voorgaande jaren, maar er was wel genoeg actie op social media. Viaplay kreeg er namelijk weer flink van langs tijdens de race.
Recent gaat het niet zo goed op financieel gebied voor Viaplay. De beurswaarde van de streamingdienst is extreem gezakt en de oude CEO is opgestapt. De nieuwe topman haalt een bezem door het bedrijf heen en even leek het erop dat Viaplay zelfs zou verdwijnen uit Nederland.
De streamingdienst trekt zich terug uit sommige markten, maar blijft voorlopig wel in ons land. Naar verluidt hebben alleen wel meerdere medewerkers hun baan verloren, met name bij de marketingafdeling.

Weer veel klachten op social media

Veel klanten hopen alleen wel dat er iets gaat veranderen bij de streamingdienst. Afgelopen weekend werd namelijk de F1 GP van Hongarije gehouden en tijdens het raceweekend waren er weer veel klachten op de streamingdienst.
Net zoals andere weekenden waren er weel veel klachten op het commentaarsduo van Viaplay, Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg. Zo werden er coureurs door elkaar gehaald en vreemde uitdrukking gebruikt. Maar daar gingen niet alle klachten over. Zo waren er kijkers met technische problemen en op een gegeven moment hield het geluid van de baan er helemaal mee op, waardoor alleen nog maar de commentatoren te horen waren.
Hieronder een greep uit de reacties op social media tijdens de GP van Hongarije: