MediaMarkt brengt smartphone deals in Mobile Mania

News
maandag, 24 juli 2023 om 13:00
De vakantie is begonnen, dus tijd om eropuit te gaan. Maar je kunt tegenwoordig misschien maar beter niet op reis zonder telefoon. Als de jouwe aan vervanging toe is, kun je nu profiteren van korting bij MediaMarkt.
Een smartphone kan best duur zijn, ook bij veel goedkopere modellen zit je al snel best dichtbij de 200 euro. Gelukkig kun je ook af en toe een mooie deal meepakken. Bij MediaMarkt is het nu bijvoorbeeld Mobile Mania.

Veel korting tijdens Mobile Mania

Zoals de naam van de sale doet vermoeden zijn er dus veel smartphones in de aanbieding, maar ook als die van jou het nog prima doet, zijn de deals het bekijken waard. Er zijn namelijk ook wat andere soorten producten die meedoen. Thuisblijvers kunnen bijvoorbeeld een nieuwe tv scoren. We hebben wat deals voor je op een rij gezet.
Er is uiteraard nog veel meer in de aanbieding. Neem daarom ook vooral een kijkje bij MediaMarkt zelf als het bovenstaande je niet aanspreekt.
Als je best tevreden bent met de apparaten die je in huis hebt, maar bijvoorbeeld graag een nieuwe game zou willen, kun je terecht bij bol.com. Daar zijn deze week nog steeds veel mooie games met korting te scoren.