Viaplay komt met nieuwe commentatoren in Bahrein

News
donderdag, 10 maart 2022 om 11:30
f1viaplayf1641918326
Vandaag zendt Viaplay voor het eerst de Formule 1 uit. Het seizoen is natuurlijk nog niet begonnen, maar de teams zijn al druk bezig om hun auto’s te testen op het circuit van Bahrein. Tegen die achtergrond introduceert Viaplay twee nieuwe commentatoren.
Het team dat de verslaggeving van de Formule 1 gaat regelen bij Viaplay is al lang bekend. In principe wordt het live commentaar verzorgd door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Maar zij zijn niet de enigen die commentaar gaan leveren.
Op de testdag in Bahrein wordt het commentaar namelijk geleverd door Allard Kalff en Sebastiaan Bleekemolen. Zij zijn niet bij uitzondering te horen, want het tweetal zal verslag doen van vrije trainingen en de Formule 2. Valkenburg en Heemskerk doen nog steeds het commentaar bij de F1 Grands Prix.
Kalff en Bleekemolen zullen geen onbekende namen zijn bij F1-fanaten. Allard Kalff was vaak aanwezig in de Paddock en deed F1-verslag bij RTL. Sebastiaan Bleekemolen is zelf autocoureur geweest bij NASCAR. Zijn vader Michael Bleekemolen racete in de Formule 1.

Helemaal geen commentaar bij Viaplay-concurrent

Over het betere commentaar-duo valt te twisten, maar één ding is zeker. Als je Nederlands commentaar wil ben je aangewezen op Viaplay. Hoewel de F1 ook te volgen is bij F1 TV Pro, mag alleen Viaplay Nederlands commentaar bij de races leveren. Het is dan ook te hopen dat de technische problemen waar Viaplay eerder deze week last van had uitblijven bij de aankomende Grands Prix.

Populair Nieuws