F1-test in Bahrein nu live te volgen via Viaplay

News
donderdag, 10 maart 2022 om 9:30
drive to survive s2 gaslyf1614159917
We moeten nog heel even geduld hebben voordat het F1-seizoen van 2022 van start gaat. Wel kan je nu de F1-test in Bahrein live volgen via Viaplay en concurrent F1 TV Pro.
Volgende week gaat het nieuwe Formule 1-seizoen officieel van start, met de Grand Prix van Bahrein op 20 maart. De teams zijn nu al in het land gearriveerd, want ze zullen zich optimaal willen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 maart kunnen de teams dan ook over het circuit rijden om de auto's zo goed mogelijk af te stellen voordat de Grand Prix van Bahrein van start gaat.
In tegenstelling tot de F1-test in Barcelona wordt de voorbereiding in Bahrein gelukkig wel live uitgezonden. Wil je dus niks missen van de Formule 1, dan kan je nu inschakelen op Viaplay om alle ontwikkelingen live te volgen. De streamingdienst alle dagen aanwezig en de uitzending duurt van 8:00 tot 17:00 Nederlandse tijd.
Dat is namelijk de tijd dat de teams op het circuit mogen rondrijden. De ochtendsessie is van 8:00 tot 12:00 Nederlandse tijd, waarna er een pauze is van drie uur. De middagsessie is vervolgens van 13:00 tot 17:00. Het commentaar zal ondertussen geleverd worden door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, het duo dat ook alle Grands Prix zal verslaan. Naast het tweetal zullen er ook andere commentatoren aanschuiven om hun bevindingen te delen.

F1-test ook te volgen via andere streamingdienst

Heb je geen Viaplay, maar wil je wel live de ontwikkelingen in Bahrein volgen, dan kan je ook een beroep doen op F1 TV Pro. Deze streamingdienst is een stuk goedkoper, maar je moet er wel rekening mee houden dat er geen Nederlanders commentaar te vinden is op de dienst, in tegenstelling tot vorig jaar. Viaplay heeft namelijk besloten om geen samenwerking aan te gaan met F1 TV Pro en commentaar te leveren voor de concurrerende Formule 1-streamingdienst.