Viaplay F1-commentaar na GP Canada ontvangt weer bakken kritiek

News
maandag, 20 juni 2022 om 10:30
viaplay logof1646151900
Het Viaplay F1-commentaar is nog altijd niet op orde. Tenminste, als je het vraagt aan het publiek dat wekelijks (indien Viaplay werkt) kijkt naar de stream van de nieuwe streamingdienst. Op Twitter stapelen de klachten zich op na de GP van Canada.
Eigenlijk is het ieder weekend wel raak bij Viaplay. Mocht er een keer geen storing zijn, is er wel kritiek op het commentaar dat geleverd wordt voor de commentatoren. Dat was dit weekend tijdens de F1 GP van Canada in ieder geval aan de hand.
Giedo van der Garde en Christijan Albers namen gisteren plaats aan tafel bij vaste host Amber Brantsen en kwamen daar niet ongeschonden vandaan. Het commentaar van de analisten viel niet in de smaak, maar nog veel meer werden de commentatoren vanuit de pitbox onder vuur genomen.
De inmiddels bekende stemmen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk waren te horen tijdens de GP van Canada, terwijl hier en daar Allard Kalf ook wat commentaar leverde. Op Twitter kreeg het drietal commentatoren en de analisten uit de studio er flink van langs.

Viaplay-commentaar via F1 TV Pro

Dat commentaar van Viaplay is sindskort niet meer exclusief voor de Scandinavische streamingdienst. Ook bij F1 TV Pro kun je het Nederlandse Viaplay-commentaar nu beluisteren. Velen kiezen er alleen voor om dit niet te doen. Mocht je niet weten hoe je het commentaar kunt uitzetten, helpen we je hier een handje.
F1 TV Pro heeft zelf ook een eigen team van commentatoren. Dit is alleen wel Engelstalig commentaar, dus een woordje Engels moet je wel kunnen spreken. Dan krijg je Ben Edwards, Jolyon Palmer, Will Buxton en tech-expert Sam Collins onder andere te horen. Uiteraard kun je ook kiezen voor het commentaar van Olav Mol via Grand Prix Radio.

Populair Nieuws