Steam Summer Sale begint al snel!

News
maandag, 20 juni 2022 om 11:00
steamf1662720330
Het is een begrip voor elke PC-gamer: de Steam Summer Sale. Ook dit jaar vindt hij natuurlijk plaats en we weten nu ook wanneer. Valve heeft namelijk laten weten dat de sale deze week nog begint.
Een dealtje is nooit weg en op Steam vind je vaak nog goede deals ook. De Summer Sale is wat dat betreft vaak een hoogtepunt en hij zit er snel aan te komen. Vanaf 23 juni gaat de grote uitverkoop van start.

Hoe lang duurt de Steam Summer Sale van 2022?

Vanaf aanstaande donderdag kun je twee weken lang mooie deals scoren op Steam. De Summer Sale van 2022 loopt namelijk van 23 juni tot en met 7 juli. Een deel van de games die je met korting zal kunnen krijgen is ook al bekend.
Je kunt daarbij denken aan recente titels als Ghostwire: Tokyo en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Andere titels die meedoen aan de sale zijn Cyberpunk 2077, Monster Hunter Rise en It Takes Two. Uiteraard zal de volledige lijst nog veel groter zijn, dus we gaan donderdag zien wat we allemaal kunnen scoren deze zomer.

Veel korting in gaming-land

Overigens zijn er ook nog andere store waar je flink kunt scoren. In de PlayStation Store zijn er bijvoorbeeld twee sales die nog even lopen. Eén daarvan is nog eens dubbel zo lucratief voor PS Plus-leden, dus de mooie deals deze zomer beperken zich zeker niet tot PC.

Populair Nieuws