Update - Verdwenen Pokémon game is eindelijk terug

News
maandag, 27 februari 2023 om 12:00
pokemon scarlet violetf1657201639
Vanmiddag wordt een nieuwe Pokémon Presents uitgezonden. Fans hebben de nodige verwachtingen, bijvoorbeeld over Scarlet en Violet DLC. Maar mogelijk komt de presentatie ook met iets dat veel spelers allang weer vergeten waren.

Update - Pokémon Sleep ontwaakt eindelijk

Pokémon Sleep was inderdaad te zien in de Pokémon Presents van vandaag. De game verschijnt dit jaar nog en meet hoe je slaapt. Vervolgens laat het Pokémon zien de meestal hetzelfde slapen als jij. Er komt ook een nieuwe Pokémon Go Plus+ accessoire, die werkt met zowel Pokémon Sleep als Pokémon GO.
Oorspronkelijk bericht:
Er is elk jaar eigenlijk wel minstens één Pokémon Presents. Maar in 2019 kwam The Pokémon Company met een presentatie die inmiddels bijna berucht is. Veel projecten die daarin werden aangekondigd zijn sindsdien namelijk van de aardbodem verdwenen.
Maar één daarvan, Pokémon Sleep, staat mogelijk op het punt eindelijk terug te keren. Twitter-account Centro LEAKS ontdekte namelijk dat de URL PokemonSleep.com nu verwijst naar de aankondiging van de Pokémon Presents van vanmiddag. Dat doet velen vermoeden dat The Pokémon Company eindelijk iets kan laten zien van deze game.

Wat is Pokémon Sleep?

Pokémon Sleep is misschien niet voor alle fans weggelegd. Het is namelijk een mobile game die je helpt om goede slaapgewoontes te creëren. Wanneer je goed slaapt gaat het ook beter in de game.
Intussen zijn er ook veel andere geruchten over wat er in de Pokémon Presents naar voren kan komen. Zo lijkt het erop dat Pokémon Mystery Dungeon mogelijk een nieuwe game krijgt. Ook zien veel fans het als een mogelijkheid dat de klassieke Pokémon games worden toegevoegd aan Nintendo Switch Online.
Dit bericht is bijgewerkt op 27 februari 2023.