HBO Max maakt welkome aanpassing in The Last of Us

News
maandag, 27 februari 2023 om 11:00
the last of us hbo pedro pascal bella ramseyf1674808688
The Last of Us blijft wekelijks veel kijkers trekken. Dat betekent alleen ook dat als er fouten gemaakt worden, er altijd wel iemand is die dat opmerkt en vervolgens zorgt dat alle andere kijkers er ook nooit meer overheen kunnen kijken. Gelukkig heeft HBO een fout snel op weten te lossen.
Het begint langzamerhand traditie te worden dat een kijcijferkanon van HBO minstens één fout moet bevatten. Na de Starbucks-beker en de waterfles in Game of Thrones, gevolgd door de groene vingers van Viserys Targaryen in House of the Dragon, kwam HBO onlangs met zichtbare crewleden in The Last of Us. Hoewel ze vrij klein in beeld waren, duurde het niet lang voordat kijkers de fout in aflevering 6 ontdekten.
Maar wie de aflevering nu wil zien op HBO Max zal geen fouten terugvinden. Net als bij eerdere fouten is HBO snel in actie gekomen om de crewleden te verwijderen, zo ontdekte een Reddit-gebruiker. Wie de aflevering nu kijkt hoeft zich dus nergens meer aan te storen.

Tweede The Last of Us fout ook gefixt

Dat geldt overigens ook voor een tweede fout in dezelfde aflevering. In een shot waarin Ellie het paard Shimmer ontmoet was nog een hand van een crewlid te zien. Ook die hand is volledig verwijderd.
Dat er fouten in een serie belanden en er vervolgens weer worden uitgehaald is overigens niet ongebruikelijk. Een aflevering van The Mandalorian seizoen 2 moest na release aangepast worden en ook Stranger Things is volgens de showrunners vaak aangepast om fouten te verhelpen. In dat laatste geval waren er zelfs fouten die fans nooit hadden gezien.