Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 uitgesteld, ontwikkelaar van project gehaald

  Slecht nieuws voor vampierenfans die niet konden wachten op de release van Vampire The Masquerade - Bloodlines 2. De game wordt namelijk tot minimaal 2022 uitgesteld, nadat uitgever Paradox Interactive een grote verandering heeft doorgevoerd.

  De originele Vampire The Masquerade - Bloodlines heeft een enorme cult following en veel spelers kijken dan ook uit naar het vervolg, dat in 2021 het daglicht moest zien. Daar is nu alleen verandering in gekomen. Uit het eindejaarsrapport van Paradox Interactive blijkt namelijk dat de game nu pas op z’n vroegst in 2022 zal uitkomen en mogelijk dus pas zelfs in 2023.

  De reden voor het lange uitstel is dan ook niet triviaal. Paradox Interactive heeft namelijk besloten om ontwikkelaar Hardsuit Labs van het project te halen. De ontwikkelaar heeft nog geen games op haar naam staan, maar bestaat grotendeels uit voormalige medewerkers van Troika Games. De ontwikkelaar die voor de originele Bloodlines verantwoordelijk was. Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 zal vanaf nu gemaakt gaan worden door een andere studio, maar welke dat precies is, is nog niet bekend.

  “Het was een enorm moeilijke beslissing om te maken, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om door te gaan met Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 en de game recht aan te doen.”

  Paradox Interactive

  Eerder al uitstel voor Vampire The Masquerade

  Het lange uitstel voor de game is niet de eerste tegenvaller waar fans mee te maken hebben gehad. Origineel zou Vampire The Masquerade - Bloodlines 2 namelijk al in 2019 uitkomen, toen werd 2020 de target, maar die deadline werd niet gehaald. Vervolgens werd een nieuw doel gesteld met een release ergens in 2021, maar dat wordt nu dus ook niet gehaald.

  Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.