Valheim updates brengen bazen, customisation en meer

  Valheim updates zullen binnenkort veel toevoegen aan de game. In een interview met PC Gamer legde bedenker Henrik Törnqvist de roadmap van de game uit.

  Valheim is sinds de game begin deze maand uitkwam een ware hit. Ontwikkelaar Iron Gate bracht tegelijkertijd met de game een early acces roadmap uit. In het interview met PC gamer verduidelijkte co-oprichter Henrik Törnqvist wat elke update op de roadmap met zich meebrengt.

  Update 1: Heart and Home

  Zoals de naam al zegt, is deze update vooral gefocust op het bouwgedeelte van de game. Dit betekent meer onderdelen om huizen mee te bouwen en meer dingen die je in en om het huis kunt doen. Ook zal de update gaan om het koken van eten met meer recepten.

  Update 2: Cult of the Wolf

  Törnqvist is nog terughoudend over wat deze update precies inhoud: "Cult of the Wolf zal focussen op ontdekking en gevechten, met hopelijk wat nieuwe en leuke encounters voor de spelers."

  Update 3: Ships and the Sea

  Deze update zal zich richten op het oceaangebied in de game. Dit betekent meer customisation voor schepen, en meer vijanden om daar tegen te komen. Volgens Törnqvist is de oceaan op het moment de minst bevolkte plek, dus willen ze daar graag meer content toevoegen om spelers ernaartoe te lokken.

  Update 4: Mistlands

  In de Mistlands-update zal er een compleet nieuw gebied worden toegevoegd aan Valheim. “Dat betekent nieuwe vijanden, nieuwe items, een nieuwe baas, meer grondstoffen, alles. En dat is wat we hebben gepland voor dit jaar. Het is een zeer grote taak, maar we gaan de uitdaging aan”, aldus Törnqvist.

  Valheim updates brengen meer gebieden en bazen

  Valheim is nu slechts in early acces, maar is al enorm populair. Volgens Törnqvist zal de game als het af is negen gebieden met negen verschillende bazen hebben. De releasedata voor de updates zijn nog niet bekend; Iron Gate focust eerst op het wegwerken van bugs.

  Valheim

  Verkijgbaar vanaf 2 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.