Valheim populairder dan GTA 5 en PUBG

  De Early Acces game ‘Valheim’ valt in de smaak bij gamers. Zo is deze game op dit moment populairder dan GTA 5 en PUBG.

  Valheim is een survivalgame waarin je met met twee tot tien spelers als vikingen moet zien te overleven in de fantasie wereld. De game stuurt computergestuurde vijanden naar basissen van groepen mensen en gamers moeten deze vijanden zien te verslaan. De game is geïnspireerd door de Noorse Mythologie en de Vikingscultuur.

  Des te meer je de wereld van Valheim ontdekt, des te gevaarlijker het wordt. Wel kan je hierdoor zeldzamere items vinden. Deze kan je gebruiken om wapens te creëren of om een uitrusting voor jezelf te maken. Uiteindelijk bouw je met meerdere spelers je basis en ga je de wereld en de gevaren van Valheim ontdekken.

  Populariteit

  De teller op ‘Steamcharts’ ging gisteravond voor het eerst over de 350.000 gelijktijdige spelers in Valheim heen. Op dit moment is de piek zelfs hoger. Het staat nu namelijk op 364.629 gelijktijdige spelers op Steam. Door deze populariteit haalt dit spel games in zoals GTA 5, PUBG en Apex Legends, die pas geleden nog populairder waren dan Valheim.

  Games zoals Dota 2 en Counter-Strike: Global Offensive zijn nog populairder dan Valheim. Maar wie weet haalt het spel deze twee games ook wel in.

  Bugs

  Pas geleden werd er bekendgemaakt dat ontwikkelaar 'Iron Gate' meer dan een miljoen exemplaren van Valheim heeft verkocht. Het is nog wel een Early Acces-game, waardoor diverse bugs nog weggehaald moeten worden. Hier zal Iron Gate voor zorgen. Er zou onlangs nog een bug geweest zijn die de gehele progressie van Valheim-spelers zou kunnen wissen. Spelers werden hierdoor geadviseerd een back-up van hun progressie te maken.

  Ben jij van plan Valheim te gaan spelen? Of speel je deze game al een tijdje? Laat het weten in de reacties.

  Valheim

  Verkijgbaar vanaf 2 february 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.