Nieuwe PUBG games in de maak voor 2021 én 2022

News
donderdag, 21 januari 2021 om 17:30
pubgf1603874340
Na al die spin-offs van series en films, begint dit nu ook de gamewereld in te groeien. In een interview dat Bloomberg Technology hield met Kim Chang-Han gaf hij aan dat er een aantal nieuwe PUBG-games uit zullen komen in de komende jaren. Dit kan hij weten, want hij is de CEO van Krafton, de houdstermaatschappij van PUBG.
Het idee van Kim Chang-Han is om PUBG populair te houden in de gamewereld. Na het grote succes van de eerste game, heeft de CEO van het moederbedrijf plannen om van PlayerUnknown's Battlegrounds geen eendagsvlieg te maken. Daarom heeft hij twee nieuwe games gepland voor de komende twee jaar. Eén nieuwe PUBG Mobile en een nieuwe game voor op de PC en console.

Wat zijn de plannen?

Kim Chang-Han vertelt dat we de PUBG Mobile game in 2021 kunnen verwachten. Hierover geeft hij ons mee dat dit opnieuw een Battle Royale zal zijn. Dit is een gamemode waarin een beperkt aantal spelers strijd tot zij als laatste over zijn. De PC en console game die gepland staat voor 2022 zal gerelateerd zijn aan PlayerUnknown's Battlegrounds, maar wat dit precies in zal houden is nog onduidelijk.

Concurreren met andere shooters?

Natuurlijk staat PUBG tot nu toe vooral bekend om de grote concurrentie met Fortnite in de vroege tijden van de twee games, maar het lijkt erop dat PUBG een andere kant op zal gaan. De game zou nog wel eens kunnen gaan concurreren met titels als Call of Duty en Battlefield. Als we Kim Chang-Han moeten geloven krijgen we namelijk nog een stuk meer te zien van de franchise in de komende jaren.
Wat verwachten jullie van deze aankomende PUBG-games? En denken jullie dat ze in de toekomst kunnen gaan concurreren met andere grote franchisen?

Populair Nieuws