Undercover-film Ferry releasedatum onthuld

News
maandag, 22 maart 2021 om 14:30
undercoverf1616418977
In een nieuwe teaser van de Undercover film Ferry, kunnen we beelden zien van de nieuwste prequel. In deze korte trailer kunnen we twee geheel nieuwe gezichten zien en krijgen we ook een releasedatum voorgeschoteld. Wanneer kunnen we de prequel verwachten op streamingdienst Netflix?

Undercover film Ferry krijgt nieuwe karakters

De film Ferry gaat over de Undercover-personage Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers. In de serie is hij een beruchte, Brabantse XTC-producent. In de prequel kunnen we de hoofdkarakter beleven in zijn jongere jaren als beginnend drugscrimineel, waar hij onder leiding van Brink alle fijne kneepjes van de drugswereld leert. We kunnen in deze film zijn vrouw Danielle, gespeeld door Elise Schaap, ook terug verwachten.
Nu is er in de nieuwste teaser bekendgemaakt dat we twee nieuwe karakters kunnen verwachten in de Undercover film. Zo kunnen we actrice Monic Hendrickx terugzien in de Ferry prequel als de rol van Claudia, de zus van Ferry, waar hij al jaren geen contact meer mee heeft. Ook kunnen we beroemde, Nederlandse acteur Huub Stapel in de film verwachten als de hasjbaron Brink.

Releasedatum Ferry prequel

Naast de aankondiging van twee nieuwe karakters, is er ook een releasedatum bekendgemaakt voor Ferry. De langverwachte Undercover film kunnen we 14 mei bewonderen op Netflix.
Bekijk hieronder de nieuwste Ferry teaser:
Het is dus nog iets minder dan twee maanden wachten voordat de Undercover prequel uitkomt, maar het is uiteindelijk zeker het wachten waard. Ga jij de film bekijken als het uitkomt? Laat het weten in de reacties!