Uncharted komt mogelijk naar Fortnite

News
woensdag, 02 februari 2022 om 15:30
uncharted st 4 sd low copyr8ight 2020 ctmg inc all rights reservedf1702290210
Volgens een lek komt er mogelijk Uncharted-content naar Fortnite. De content heeft waarschijnlijk te maken met de release van de aankomende Uncharted-film.
Volgens Twitter-gebruiker Egyptian_leaker is er een challenge gevonden in de gamebestanden van Fortnite met de tekst 'Verzamel schatten met behulp van een Uncharted Treasure Map'. De uitdaging zal één dag voor de Uncharted-film live gaan in de battle royale.
Verder gaf de lekker ook aan dat er twee mannelijke skins zullen verschijnen. Dit zouden mogelijk Nathan Drake en Sully zijn. Daarnaast is het ook niet duidelijk welke versie van de franchise mogelijk naar de game zal komen. Hoewel eventuele connecties met de film van Tom Holland het meest logisch zouden zijn. Mogelijk zal er wel eerder een Nathan Drake verschijnen die meer lijkt op de gamevariant. Holland heeft namelijk in de afgelopen maanden al een verschijning gehad als Spider-Man.
De Uncharted-film zal op 10 februari verschijnen in de bioscoop. Het zal dus goed mogelijk zijn dat we rond deze tijd de Uncharted-uitdaging kunnen verwachten. In de film maken we kennis met de jonge Nathan Drake tijdens zijn eerste avontuur met zijn partner Victor ‘Sully’ Sullivan. Samen zijn ze op zoek naar ‘de grootste schat die nooit is gevonden' en komen ze tegelijkertijd op het spoor van Nathan’s vermiste broer.

Meer cross-overs in Fortnite

Eerder deze week voegde Epic Games ook de Spider-Man villian Green Goblin toe aan Fortnite, wegens de release van Spider-Man: No Way Home. Daarnaast is inmiddels ook League of Legends personage Vi te verkrijgen in de game. Vi is te verkrijgen in haar Arcane-outfit samen met items gerelateerd aan de League of Legends-serie.