Nieuwe Uncharted clip lijkt op een scene uit James Bond

News
donderdag, 06 januari 2022 om 18:00
unchartedf1641567372
Een nieuwe clip uit de film Uncharted is uitgekomen. De scene zou zomaar rechtstreek uit een James Bond film kunnen komen. Eén ding is in ieder geval zeker, namelijk dat het Nathan Drake (gespeeld door Tom Holland) absoluut niet meezit.
Tijdens CES 2022 is een nieuwe clip uitgegeven rondom de nieuwe Uncharted film. In deze clip zien we Nathan Drake die een akkefietje heeft in een vrachtvliegtuig. Nathan staat er in de clip niet alleen voor, want ook Sully is aanwezig. Die springt vrij snel het vliegtuig af terwijl Nathan nog flink zijn best moet doen om weg te komen. Dit vrachtvliegtuig zit namelijk vol met slechteriken.
Nathan Drake doet dan ook eerst flink zijn best zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen. Alsof de scène rechtstreeks uit een James Bond film komt, snijdt Nathan een paar touwen door en de gehele vracht die achterin staat glijd naar buiten, helaas neemt de vracht Nathan ook mee. Op dit punt is Sully al weg, terwijl Nadine wordt nog vastgehouden en Nathan zelf aan de vracht bungelt die deels buiten het vliegtuig hangt.
Check de clip hieronder zelf.

Hoe sluit de clip af?

Na een beetje duwen en trekken komt Nathan los en klimt hij zijn weg weer in het vliegtuig. De vracht, die bestaat uit meerdere pallets vol met onbelangrijke spullen samengebonden door touwen, zit voor een deel namelijk nog vast aan het vliegtuig en zo kan Nathan weer de ruimte inklimmen. In de tussentijd is Nadine losgekomen en ontsnapt. Zij zit nu in een auto en rijdt daarmee de laadruimte uit. Helaas voor Nathan komt hij op precies de verkeerde plek de laadruimte in en wordt aangereden. Auto, Nathan en hulpje vliegen met zijn drieën naar beneden. Hier eindigt de clip.
Alhoewel de clip bar weinig vertelt over het verhaal, wordt wel getoond naar wat voor soort film we uit kunnen kijken. De visual effects zien er goed uit, en het lijkt ergens ook wel een beetje op een James Bond scene. De film geeft ons iets om naar uit te kijken in 2022, mits de bioscopen tegen die tijd op zijn dan. De film komt namelijk in februari uit.