Green Goblin gaat de wereld van Fortnite onveilig maken

News
vrijdag, 28 januari 2022 om 18:30
fortnite green goblin set 1920x1080 899e26a872c1f1643361258
De Green Goblin skin is nu beschikbaar in de Fortnite Item Store. Eerder is Fornite samenwerkingen met Marvel superhelden aangegaan, maar dit keer is het een slechterik die de wondere wereld van Fortnite onveilig gaat maken.
In Fortnite Chapter 3 hebben we al als de superheld Spider-Man mogen spelen. Nu is het tijd om terug te gaan naar de item shop om de rol van de Green Goblin op ons te nemen. In de store kan je kiezen om alleen de skin te kopen, of om meteen het hele pakket aan te schaffen. In dit pakket vind je niet alleen de skin, maar ook de broodnodige accessories.
Naast de skin zit er in het pakket een glider, loading screen, 'Arm The Pumpin’ emote en een speciale pickaxe. In tegenstelling tot de Spider-Man skin hoef je niet de hele battle pass te voltooien voordat je het uiterlijk van de Goblin kan gebruiken. Naast de Green Goblin skin is inmiddels ook de Arcane Vi skin beschikbaar. Daarnaast is de Spider-Man skin nog te verkrijgen wanneer je het laatste level van de battle pass bereikt.

Wie is de Green Goblin?

De Green Goblin is een Marvel villain die zijn debuut maakte in The Amazing Spider-Man. Deze groene griezel is bedacht door niemand minder dan Stan Lee en Steve Ditko, en is misschien wel de grootste vijand die Spider-Man gekend heeft. De reden dat de Green Goblin nu in de item store te vinden is komt omdat hij terugkeert in Spider-Man: No Way Home, waar hij het leven van onze jonge superheld net iets zuurder probeert te maken.