Arcane Vi skin is nu verkrijgbaar in Fortnite

News
maandag, 24 januari 2022 om 16:00
fortnite arcane vi itemsf1643025804
De League of Legends-serie Arcane brengt een tweede charachter naar Fortnite. Waar eerst Jinx haar entree maakte, is nu ook haar zus Vi te vinden op het eiland!
Ongeveer twee maanden nadat League of Legends- en Arcane-karakter Jinx haar debuut maakte in Fortnite is het tijd voor nieuwe content in deze grote samenwerking. Jinx zal voortaan vergezeld worden door haar oudere zus Vi. Vi is momenteel te verkrijgen in de Item Shop als skin.
In de Item Shop kan je nu de Arcane Vi-outfit vinden samen met een aantal Arcane-gerelateerde items.
De items die je in de bundel kunt halen zijn als volgt:
  • Arcane Vi outfit
  • Memories of Zaun back bling
  • Piltover Warden Hammer pickaxe
  • Punching practice emote
Alle items zullen los en als bundel beschikbaar zijn. De bundel brengt daarnaast nog een voordeel met zich mee. Bij aankoop van de bundel krijg je namelijk er het “Piltover’s finest loading screen” bij. Een loading screen in het thema van Vi in Fortnite. Mocht je de release van Jinx vorig jaar gemist hebben, wees dan niet getreurd. Jinx is tijdelijk ook weer in de item shop verkrijgbaar.
Bekijk hieronder de release trailer:

League of Legends Arcane

De release van de Piltover zussen heeft te maken met de populaire Netflix-serie van League of Legends, Arcane. Arcane is een animatie-serie die op 6 November 2021 verscheen op de streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van de twee bekende League of Legends characters, Jinx en Vi. In de serie laten ze zien hoe ze zijn opgegroeid en leer je de karakters en hun achtergrondverhaal een stuk beter kennen.
Toch bereikt de serie een groter publiek dan alleen de League of Legends-fans. De serie wordt over de gehele wereld positief ontvangen. Of Vi het laatste League of Legends-karakter is dat naar Fortnite zal komen is nog niet bekend, wel is er bevestigd dat er een tweede seizoen zal komen van de Netflix-serie.