'Uncharted 4 op PS5 en PC krijgt geen multiplayer'

News
vrijdag, 26 november 2021 om 12:30
uncharted 4f1637916858
De aankomende Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor PS5 en PC zou mogelijk de multiplayer-modus uit Uncharted 4 verwijderen. Dat blijkt uit een nieuwe rating voor de game.
ESRB, de Amerikaanse organisatie voor leeftijdsclassificaties onder games, meldt dat Uncharted 4 in de remaster voor PS5 en PC 'geen interactieve elementen' heeft. Hiermee wordt gesuggereerd dat de game geen multiplayer bevat.
Het is onduidelijk waarom Sony ervoor zou kiezen om de multiplayer te verwijderen voor Legacy of Thieves. Het lijkt er niet op dat de multiplayer uiteindelijk nog wordt toegevoegd aan de game, maar er is nog niks officieel bevestigd of ontkend door Sony. Eerder werd al bekendgemaakt door ontwikkelaar Naughty Dog dat van de 37 miljoen spelers die Uncharted 4 in hun bezit hebben, 13,3 miljoen daarvan de multiplayer gebruiken.
De aankomende bundel heeft als hoofdgerecht Uncharted 4: A Thief’s End, hierin is Nathan Drake op jacht naar de lang verloren schat van Captain Avery, en gaat hij voor een laatste avontuur naar de jungles van Madagaskar. Daarnaast bevat de nieuwe versie voor PS5 en PC ook The Lost Legacy, waarin Chloe Frazer in India op zoek is naar de legendarische slagtand van Ganesh, samen met de huurling Nadine Ross.

Ook een Uncharted film op komst

Naast de games is er wordt er ook gewerkt aan een Uncharted film. De film is een prequel voor de games, met Tom Holland als een jonge Nathan Drake. Naast Holland zitten ook Mark Wahlberg, die Drake's mentor Victor Sullivan speelt, en Sophia Ali in de film. De film zal 11 februari 2022 uitkomen.
Uncharted: Legacy of Thieves Collection moet begin 2022 verschijnen voor de PlayStation 5, met een release voor PC ietsjes later.

Populair Nieuws