Cyberpunk 2077 wordt ineens overspoeld met positieve reviews

News
vrijdag, 26 november 2021 om 12:00
cyberpunk 2077f1674491001
Cyberpunk 2077 wordt al een aantal dagen achter elkaar overspoeld met positieve reviews op Steam. De reviews komen van nieuwe spelers die pas na de niet al te goede release zijn begonnen aan de game. Pawel Sasko, de Lead Quest Designer van de game, deelde dit met zijn Twitter volgers en is er blij mee.
Cyberpunk 2077 wordt de afgelopen dagen overspoeld met positieve reviews op Steam. De berichten komen van nieuwe spelers, die de game nu spelen zonder geconfronteerd te worden met alle glitches die bij de release aanwezig waren. De reviews zijn goed nieuws voor de developers. Dit betekent namelijk dat ontwikkelaar CD Projekt RED de problemen goed heeft opgelost.

Cyberpunk 2077 release zat vol problemen

Tot voor kort waren de reviews van Cyberpunk 2077 niet al te positief. Toen de game werd gelanceerd waren er namelijk veel glitches. Spelers hadden lang uitgekeken naar de game en waren dus zeer teleurgesteld in de game. De developers achter de game beloofden toen met oplossingen te komen, maar veel spelers hadden er geen vertrouwen meer in.
De release heeft een groot aantal mensen van de game weggejaagd, maar de positieve reviews kunnen er ook voor zorgen dat juist mensen de game weer een kans geven. Zeker spelers die de game al bij release hadden gekocht, kunnen nu kijken welke aanpassingen CD Projekt RED allemaal gedaan heeft.
Er was ook niet veel mis met de verhaallijn van Cyberpunk 2077. De problemen van de game waren vooral technisch van aard. Nu deze problemen zijn opgelost is Cyberpunk 2077 eindelijk de game die het eigenlijk moest worden. Wel moeten we nog even geduld hebben voor de next-gen update, die zal namelijk pas in 2022 komen.