Uncharted 4 en Lost Legacy remasters komen naar PS5 en PC

News
donderdag, 09 september 2021 om 23:04
uncharted 4f1637916858
Sony heeft aangekondigd dat twee knallers van PlayStation 4 games, Uncharted 4 en Uncharted Lost Legacy, wordt geremastered. De twee titels komen met een nieuw likje verf naar de PlayStation 5 én de PC toe.

Herbeleef Uncharted 4 en Lost Legacy opnieuw op PS5 en PC

Onder de noemer Uncharted: Legacy of Thieves Collection kun je binnenkort aan de slag met de geremasterde versie van Nathan Drakes laatste avontuur en de spin-off game Lost Legacy. Precieze upgrades tegenover de originele games zijn niet getoond, maar een solide 4K-resolutie met 60 fps lijkt een no-brainer.
Met beide games haal je een sterk staaltje actie in huis, waar zelfs Indiana Jones jaloers van wordt. De cinematische actie die Naughty Dog de afgelopen jaren heeft neergezet, wordt dankzij de remaster voor het eerst speelbaar voor PC-gamers.

Eindelijk eigen show van Sony

De Sony Showcase 2021 zat er al een tijdje aan te komen. De Japanse uitgever was namelijk niet alleen afwezig op de gamescom dit jaar, maar ook op de E3. Grote concurrent Microsoft wist op beide evenementen juist de spotlight te pakken, onder andere met een showcase van enorm veel games en de onthulling van de releasedatum van Halo Infinite. Met nieuwe PS5 Showcase kan Sony eindelijk weer het initiatief overnemen.