Dit is Sully in de Uncharted film!

News
dinsdag, 27 oktober 2020 om 12:00
unchartedf1570791926
Eindelijk wat meer informatie over de aankomende Uncharted film. We weten al het een en ander over de film, maar veel beelden waren er nog niet. Nu hebben we een aantal nieuwe foto’s van de acteur die Victor Sullivan zal gaan spelen. Dit, zal niemand minder zijn dan Mark Wahlberg.
Op de foto’s is Mark Wahlberg als ‘Sully’ te zien. Hij heeft een mooie snor en zijn haar wat achterover en toevallig zijn de opnames voor de film nu bezig. Sullivan is de mentor van de hoofdpersoon van de film, Nathan Drake, wie gespeeld zal worden door Tom Holland.
De naam Tom Holland zorgt momenteel hoe dan ook dat je film gekeken gaat worden, aangezien zijn fanbase gigantisch is. Daarbij is Uncharted een erg populaire game en zal een film met Tom Holland en Mark Wahlberg in de spotlight ongetwijfeld een groot succes worden. Veel weten we alleen nog niet over de film, maar er komt langzamerhand steeds meer informatie naar buiten over de film die gepland staat voor 16 juli 2021.

Wat is de rest van de cast?

Veel weten we nog helemaal niet over andere castleden. We weten dat Tom Holland Nathan Drake zal spelen en Mark Wahlberg Victor Sullivan, maar welke bekende personages gaan we voor de rest zien in Uncharted? We weten alleen dat Sophia Taylor Ali de rol van Chloe Frazer op zich zal nemen.
Voor de rest zullen Tati Gabrielle, Antonio Banderas en Bryan Cranston ook een rol spelen in de film. Wie zij zullen gaan spelen is nog niet bekend, maar de cast tot nu toe is zeer veelbelovend. Daarom verwachten wij ook veel van deze film over de ontdekkingsreizigers Nate en Sully.