Top 10 beste Black Friday deals van 2021!

Article
vrijdag, 26 november 2021 om 13:00
pexels michael adeleye 6993182f1615204764
Hoewel sommige webshops al een week bezig zijn, is vandaag Black Friday echt begonnen en dat betekent dat de beste aanbiedingen deze dag te vinden zijn. Wij hebben de top 10 beste Black Friday deals van 2021 voor je op een rij gezet!

Nintendo Switch bundel

Black Friday is natuurlijk het perfecte moment om over te gaan op grote aankopen, want je zal niet veel meer korting krijgen dan tijdens de Amerikaanse feestdag. Eén van de dingen die bij veel mensen op het verlanglijstje zal staan, is een nieuwe console onder de televisie. Gelukkig kan je nu inderdaad mooi profiteren van veel korting tijdens Black Friday op de Nintendo Switch.
MediaMarkt heeft namelijk een mooie deal voor de console van Nintendo. De webshop biedt de Nintendo Switch nu namelijk aan in een bundel samen met de geliefde racegame Mario Kart 8 Deluxe en drie maanden Nintendo Switch Online, voor tijdelijk maar 289 euro!
marvels guardiansof the galaxyf1635155542

Marvel’s Guardians of the Galaxy

De productie van de volgend Guardians of the Galaxy film zal nog even duren, maar ontwikkelaar Eidos Montreal heeft ons ondertussen verrast met Marvel’s Guardians of the Galaxy. Deze game gaat over de gelijknamige groep ‘helden’ en wist in onze review een dikke 9.2 te scoren!
Spelers krijgen niet de hele groep onder de knoppen, je stapt namelijk alleen in de schoenen van Peter ‘Star-Lord’ Quill, maar als teamleider zal je wel iedereen moeten aansturen in gevechten en puzzels. Zo heeft echt lid van de groep zijn of haar unieke vaardigheden die je op de juiste manier moet inzetten om te overleven. Eidos heeft dan ook perfect het Guardians of the Galaxy-gevoel weten over te brengen, inclusief de iconische soundtrack, en dat avontuur kan je nu al met veel korting scoren tijdens Black Friday!
samsung galaxy buds prof1637915976

Samsung Galaxy Buds Pro

Wil je genieten van alle voordelen van active noise-cancelling, maar ben je geen fan van een koptelefoon op je hoofd? Dan zijn er tegenwoordig ook earbuds met de technologie om het meeste omgevingsgeluid eruit te filteren. De Apple AirPods staan daar natuurlijk om bekend, maar Apple is niet het enige bedrijf die zulke oordopjes aanbiedt.
De Samsung Galaxy Buds Pro zijn namelijk één van de beste earbuds met active noise-cancelling die je op de markt kan vinden en de oordopjes zijn nu bovendien met veel korting te scoren tijdens Black Friday. Wil je dus ongestoord blijven genieten van je muziek tijdens het reizen of sporten, dan kan je niet om deze Black Friday deal heen.
testf1637678724

LG DSN11RG

Een goede geluidsinstallatie is het halve werk om een thuisbioscoop te maken. Muziek is vaak wat de stemming zet in film en series en daarom is een goede geluidsinstallatie belangrijk. Een explosie komt immers veel meer echt over zonder de bijbehorende rumble. Veel geluidsinstallaties zijn alleen niet goedkoop, maar gelukkig brengt Black Friday daar verandering in. Bij de LG DSN11RG krijg je een hele set aan geluidsboxen die muziek, geluid en andere effecten naar een hoger level tillen.
Het hele pakket bestaat uit een soundbar, een speaker en twee background speakers, die je allemaal ook nog eens via je stem kan aansturen. Al deze speakers bij elkaar creëren een 5.1 geluidsinstallatie, waardoor films en series levensecht aanvoelen. Normaal hangt hier een veel hoger prijskaartje van 1.499 euro aan, maar de set is nu flink afgeprijsd naar 649 euro.
samsung galaxy watch 4f1633355563

Samsung Galaxy Watch 4

Vandaag de dag zien we steeds meer smartwatches verschijnen in het straatbeeld. Zo vreemd is dat ook niet, want de digitale horloges zijn niet alleen een verlengde van je smartphone, ze bieden unieke features die je telefoon nooit zal kunnen leveren. Een goed voorbeeld van een volgepakt pakket met features is de Samsung Galaxy Watch 4, de nieuwe smartwatch van de Zuid-Koreaanse fabrikant.
Het apparaat is een nieuwe stap in de wereld van smartwatches, want Samsung heeft samengewerkt met Google om een nieuwe OS te maken die het beste van beide bedrijven combineert. Zo kan je genieten van alle apps van de ‘oude’ Tizen OS en alle apps van Google zelf. Combineer dat met een hele reeks aan features om je gezondheid mee in de gaten te houden, van een hartslagmeter tot aan een ECG-scan, en je hebt een smartwatch dat zo’n beetje alles kan wat je je maar kan bedenken. En tijdens Black Friday kan je profiteren van veel korting op de verschillende versies van de Samsung Galaxy Watch 4.
tenetf1703002344

3 voor 35 op 4K Blu-Rays

De actie die momenteel loopt rondom 4K Blu-Rays bij bol.com is zeer aantrekkelijk. Normaal gesproken kosten 4K Blu-Rays je namelijk zo’n 30 euro per stuk, dus dat je nu drie exemplaren voor die prijs kunt vinden is een fantastische deal. Dat bol.com ook nog eens een mooie mix van klassiekers en nieuwe films aanbiedt, kunnen we dan ook alleen maar waarderen.
En met een mooie collectie van je favoriete films, hoef je ook niet meer bang te zijn dat die content verdwijnt van een streamingdienst of, nog erger, dat het internet uitvalt. Je kan ten alle tijden genieten van je films op de hoogste kwaliteit.
ghost of tsushima headerf1619014802

Ghost of Tsushima Director's Cut

Voor de PS4 en PS5 is de Ghost of Tsushima Director's Cut beschikbaar met veel korting tijdens Black Friday. De game is momenteel namelijk voor maar 44 euro verkrijgbaar bij Nedgame. De Director's Cut van Ghost of Tsushima komt vergeleken met de originele game met veel meer content.
Er is bijvoorbeeld een nieuw verhaal op een compleet nieuw eiland, extra minigames, een online co-op-speltype en een speciale skinset. Liefhebbers van actievolle games mogen deze deal dus niet skippen.
msi optix mag274qrf 1f1637596102

MSI Optix MAG274QRF

Een populair doelwit voor velen tijdens Black Friday is een nieuwe monitor. Elk jaar kan je namelijk veel schermen met veel korting scoren tijdens de feestdag en dat is dit jaar geen uitzondering.
Eén van de beste deals waar je nu van kan profiteren als je op zoek bent naar een nieuwe gaming monitor, is ongetwijfeld de MSI Optix MAG274QRF. Deze 1440p monitor heeft namelijk niet alleen een hoge refresh rate van 165Hz en een razendsnelle response time van 1 milliseconde, maar ook een zeer kleurrijk scherm, dankzij het IPS-paneel dat MSI heeft gebruikt.
assassins creed valhalla combat forestf1620646652

Assassin’s Creed Valhalla

Sommige uitgevers pakken een stuk meer uit met Black Friday dan anderen en dat is goed te merken aan Ubisoft. De Franse uitgever strooit namelijk letterlijk met kortingen, waar spelers nu flink van kunnen profiteren. Zo kan je Assassin’s Creed Valhalla nu voor minder dan twee tientjes scoren tijdens Black Friday.
Assassin’s Creed Valhalla is aan het einde van 2020 uitgekomen en is zeer succesvol gebleken voor Ubisoft. Dat komt niet alleen door het uitgebreide verhaal, waarin spelers de controle nemen over de viking Eivor, maar ook de ondersteuning die er sinds launch wordt geboden. Zo kunnen spelers van Assassin’s Creed Valhalla ook nog uitkijken naar bergen content in 2022!
far cry 6f1633105478

Far Cry 6

Assassin’s Creed Valhalla is niet de enige game van Ubisoft die in de aanbieding is. Ook de gloednieuwe shooter Far Cry 6 kan je nu al met veel korting scoren, inclusief de Ultimate Edition met Season Pass en extra DLC.
In Far Cry 6 kruip je in de huid van guerrillastrijder Dani Rojas die het eiland Yara moet zien te bevrijden van de dictatuur. De tropische natie zit vast in het verleden, waar dictator Anton Castillo zijn paradijs koste wat kost wil terugbrengen naar de oude gloriedagen.

Populair Nieuws