Komt Uncharted 4 binnenkort uit op PS5 en PC?

News
woensdag, 10 november 2021 om 9:00
uncharted 4 panamaf1579623802
We kunnen binnenkort misschien wel verwachten dat Uncharted 4 uit gaat komen voor PS5 en PC. De Uncharted: Legacy of Thieves Collection heeft namelijk een rating gekregen in Australië. Dat betekent dat er binnenkort datum zou kunnen komen voor wanneer de game uitkomt op PS5 en PC.
De Uncharted: Legacy of Thieves Collection heeft een rating gekregen in Australië. Gelet op wanneer andere games een rating ontvangen in Australië, is het mogelijk dat de game al in februari 2022 uitkomt voor de PS5 en misschien ook al voor PC.

Komst Legacy of Thieves geen verassing

Dat Uncharted 4 naar de PS5 en PC komt is geen verrassing, Sony heeft dat namelijk al in september aangekondigd. Sindsdien is er alleen niet veel informatie naar buiten gekomen. In de trailer die Sony heeft uitgebracht stond wel dat de game begin 2022 uit zou gaan komen, wat overeen komt met de timing van de rating.
De Uncharted: Legacy of Thieves Collection voor PS5 en PC komt niet alleen met Uncharted 4. Ook de uitbreiding 'The Lost Legacy' is inbegrepen in de collectie. Ook zijn er een aantal grafische aanpassingen aan de game gedaan, waardoor de game er beter uit ziet.
Uncharted 4 is niet de enige grote PlayStation-exclusive die naar PC komt. Onlangs is namelijk ook naar buiten gekomen dat God of War uit 2018 naar PC komt.
Fans van de Uncharted franchise kunnen ook uitkijken naar een Uncharted film die er binnenkort aan zit te komen. Onlangs is daar een trailer van uitgebracht.

Populair Nieuws