Call of Duty: Vanguard wapens raken niet waar je op mikt

News
woensdag, 10 november 2021 om 8:30
call of duty vanguardf1632233749
Spelers hebben ontdekt dat de wapens in Call of Duty: Vanguard niet altijd raken waar je op mikt. Het effect wordt ook wel bloom genoemd. Deze keuze zorgt voor veel discussies tussen de fans van de game.
Spelers van Call of Duty: Vanguard zijn erachter gekomen dat wapens niet altijd precies raken waar je op schiet. Deze functie wordt bloom genoemd. In de game wordt nergens genoemd dat het effect bestaat Al sinds Call of Duty: WWII was bloom geen onderdeel meer van de Call of Duty games.
In de meeste games van Call of Duty raken je kogels precies waar je viezier op is gericht. Maar Vanguard's bloom is dit niet altijd het geval. Als je schiet komen de kogels minder nauwkeurig aan, zelfs in ADS (Aim Down Sight). Het effect is voor elk wapen anders.
Het bloom-effect zorgt voor veel mengingsverschillen onder spelers. Sommigen zijn blij dat het in de spel zit, omdat het wapens die niet bedoeld zijn voor lange afstanden ook werkelijk minder nauwkeurig maakt op afstand. Andere fans zijn juist van mening dat bloom geen plaats heeft in een competitieve shooter. Die fans zijn van mening dat kogels precies moeten gaan waar ze verwacht worden wanneer je richt.

Fans op Reddit niet blij met bloom

Op de Subreddit van Vanguard zijn veel CoD-fans aan het klagen over de bloom. Zo heeft een bericht waarin wordt gezegd dat bloom uit de game verwijderd moet worden al meer dan duizend upvotes. Toch lijkt het onwaarschijnlijk dat Sledgehammer het effect zal verwijderen. Eerder klaagden fans ook al op Reddit over het feit dat je geen camo's voor wapens kon krijgen.
Call of Duty: Vanguard is te spelen op de PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S,